Een job bij een lokaal bestuur

Waarom kiezen voor een job bij het lokaal bestuur Sint-Truiden? Wij bieden je:

Aantrekkelijke voorwaarden

Jouw salaris is gebonden aan de vooropgestelde barema's. In de vacatureteksten vind je steeds de concrete minimum en maximum brutolonen per functie terug. Naast een interessant loonpakket, krijg je ook nog enkele extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag;
  • Vergoeding woon-werkverkeer: gratis bus- en treinabonnement en een fietsvergoeding;
  • Afhankelijk van de inhoud van je functie: een smartphone (inclusief abonnementskosten) en laptop;
  • Hospitalisatieverzekering: we sluiten een collectieve hospitalisatieverzekering af voor onze personeelsleden. Gezinsleden kunnen aansluiten tegen een verminderd tarief (niet van toepassing op collega’s met een tijdelijk contract); 
  • Als personeelslid kan je aanspraak maken op bepaalde premies/tegemoetkomingen (bv. premie bij huwelijk of samenwonen, geboortepremie, tussenkomst collegegeld kinderen, tussenkomst sportabonnement, tussenkomst kosten kinderopvang, tussenkomst bij bepaalde medische kosten,…).

Inhoudelijk interessante jobs

Kinderbegeleiders, milieu-experts, communicatiespecialisten, juristen,... voor elk profiel is er wel een plaats bij lokaal bestuur Sint-Truiden. Jobinhoud is een belangrijke factor bij werkgeluk op lange termijn. Binnen ons lokaal bestuur zijn we voortdurend op zoek naar een ruime waaier aan profielen.

Jobs met een maatschappelijke meerwaarde

Als werknemer bij lokaal bestuur Sint-Truiden draag je rechtstreeks bij aan een betere leefomgeving en de maatschappij in het algemeen. Jouw job maakt een verschil.

Een goede balans tussen werk en privé

Afhankelijk van je geldelijke anciënniteit krijg je tussen de 30 en 35 vakantiedagen per jaar.   

In de meeste functies is het mogelijk om regelmatig van thuis uit te werken (niet verplicht). Ook werken we, als de job het toelaat, volledig tijdsonafhankelijk (niet afhankelijk van stamtijden).   

Tal van opleidings-en doorgroeimogelijkheden

Als medewerker krijg je ook de kans om veel opleidingen te volgen. We bieden veel kansen aan ons eigen personeel, met aandacht voor interne personeelsmobiliteit, zowel verticaal als horizontaal en jobcrafting. 

Naar top