Inleefbeurs | dinsdag 28 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024 van 10u tot 15u in het Huis van het Kind (GAZO - Gazometerstraat 3)

Heb je een groot hart voor kinderen? Hou je van afwisseling, creativiteit, een job waarin je blijft bijleren en groeien? Een job tussen de kinderen in de opvang is een betekenisvolle job waarbij je mee bijdraagt aan de vorming van de toekomstige generatie.

Het is een hartverwarmende job waarbij de glimlach van een kind, de dankbaarheid van de ouders en de speciale momenten die je deelt zorgen voor een grote voldoening.

In de kinderopvang werk je vaak in een team van gepassioneerde professionals. Samen zorg je voor een veilige en stimulerende omgeving voor de kinderen. De teamgeest die ontstaat, maakt werken in de kinderopvang niet alleen leuk, maar ook ondersteunend.

Kijk even mee naar wat collega's Carine, Marleen, Belinda, Marina en Dorien te vertellen hebben over hun job als begeleider in de kinderopvang!

Zien we jou tijdens de inleefbeurs?

Helemaal overtuigd, maar nog niet het juiste diploma en/of je komt uit een totaal andere sector? Nog praktische vragen over de mogelijke opleidingen, rechten en plichten, jobinhoud?

Geen zorgen!

Je krijgt alle antwoorden tijdens onze inleefbeurs op dinsdag 28 mei 2024 van 10u tot 15u in het Huis van het Kind (GAZO - Gazometerstraat 3). Om 11u en 13.30u zijn er ook leerrijke en creatieve workshops. Hopelijk tot dan!

Maak mee het verschil in en voor Sint-Truiden

Stel je kandidaat als kinderbegeleider bij BKO Tutti Frutti!

Bekijk de vacature

Naar top