Global Village

Wanneer

  • vrijdag 10 mei 2024 van 12u tot 20u

Locatie

Groenmarkt Sint-Truiden
Groenmarkt , 3800 Sint-Truiden

Global Village, een buitengewoon en inspirerend evenement gehouden in Sint-Truiden, streeft ernaar de culturele diversiteit van zowel de stad als de wereld te omarmen en te vieren. Deze unieke gelegenheid brengt mensen van alle leeftijden en achtergronden samen voor een levendige dag vol culturele overvloed, verzadigd met verfijnde culinaire belevingen,betoverende muziek, meeslepende dans en boeiende kunstactiviteiten.


Voor fijnproevers is Global Village niet zomaar een culinair avontuur; het is een reis rond de wereld op je bord. Onderga jezelf onder in de smaken van de wereld met een uitgebreide selectie van eetstandjes die gerechten uit diverse culturen serveren. Dit evenement belooft een onvergetelijke dag vol ontdekkingen en genot voor alle zintuigen, waarbij de culinaire hoogstandjes een centrale rol spelen.


Tijdens je bezoek aan Global Village word je ondergedompeld in een bruisend festival met talloze kraampjes die authentieke producten en ambachten uit verschillende culturen presenteren. Verken de informatiestands van culturele organisaties en gemeenschappen om diepgaand inzicht te krijgen in hun erfgoed en tradities. Het evenement is zo opgezet dat het niet alleen vermaakt, maar ook educatieve waarde biedt, waardoor bezoekers een dieper begrip krijgen van de diverse wereld om hen heen.


Global Village biedt niet alleen een visuele en smaakvolle ervaring, maar ook een auditieve met opwindende optredens van gerenommeerde muziekgroepen en getalenteerde dansgezelschappen. Deze creatieve hoogtepunten demonstreren op professionele wijze de rijke diversiteit van muziek en dans, waardoor de bezoekers betrokken en geïnspireerd raken.


Kortom, Global Village is niet zomaar een evenement; het is een betrokken, boeiende en deskundige viering van mondiale culturele diversiteit. Het belooft een dag te zijn die niet alleen vermaakt, maar ook verrijkt en verbindt.

Naar top