Nieuws

Woonzorgcentrum 't Meiland

Algemene info

Woonzorgcentrum (WZC) 't Meiland is gelegen aan de rand van het centrum. Het beschikt over een mooie tuin en grenst aan domein Speelhof en het Begijnhof. 
WZC 't Meiland is erkend als rust- en verzorgingstehuis (RVT) en is toegankelijk voor zowel valide als zorgbehoevende senioren vanaf 65 jaar. Het woonzorgcentrum beschikt over meerdere afdelingen, elk met een eigen zit- en eetruimte.

Hoe inschrijven als kandidaat-bewoner?

Neem contact op met de maatschappelijk werker om een afspraak te maken. Zo kan er voldoende tijd vrijgemaakt worden voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ook een elektronische aanvraag tot inschrijving doen via de website, E-loket. Je ontvangt dan een bevestiging van je aanvraag.
Bij een dringende vraag wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen voor een persoonlijk gesprek.

Wij vinden het belangrijk dat je als wilsbekwame kandidaat-bewoner vanaf het begin geïnformeerd bent over en akkoord bent met je inschrijving op de opnamelijst van WZC 't Meiland. Als OCMW helpen we je met het bespreekbaar maken van een toekomstige verhuis naar een woonzorgcentrum.

De financiële toestand van een kandidaat-bewoner is niet bepalend voor een verblijf in onze woonzorgcentra, maar wordt wel onderzocht.

Wat gebeurt er na je inschrijving als kandidaat-bewoner?

Contact
Griet Schoofs, maatschappelijk werker
Tel. 011 68 48 71
griet.schoofs@ocmw-st-truiden.be

Dagprijs

° éénpersoonskamer: 57 euro
° echtpaarkamer: 96,90  euro

In deze dagprijs is alles inbegrepen behalve persoonlijke uitgaven, erelonen dokter, geneesmiddelen en het wassen van persoonlijk linnen.

Contact

Liliane Dorissen, directeur wnd.
Schurhoven 74
3800 Sint-Truiden
Tel. 011 68 48 71
meiland@ocmw-st-truiden.be